Haar grootste successen

Stuk voor stuk juweeltjes uit Berdien’s samenwerking met Tom Parker, Dick Bakker, Harry van Hoof, Jaap van Zweden, Richard Clayderman, Alan Parsons en James Last. Ook souvenirs van haar reizen naar Japan met haast poëtische titels als “Moonshine on the Caste” en “Blue Waltz” otbreken niet.

Tracklist:

CD 1

  1 Rondo Russo from flute concerto in e minor
  2 Vivace - Rondo from “Eine Kleine Nachtmusik”
  3 Eine Kleine Nachtmusik
  4 Andante, theme Elvira Madigan
  5 Alleluja
  6 Intrada uit “Die Zauberflöte” K.V. 620
  7 “Ode aan Amadeus” voor fluit, viool en orkest
  8 Theme Out of Africa, Klarinet-concert
  9 Rondo alla Turca
10 Voi Che Sapete
11 Allegro
12 Brandenburg Concerto no. 3
12 Pizzicatino

CD 2

  1 Concierto de Aranjuez (met James Last)
  2 Danzas Españolas
  3 a Jerusalem, Jerusalem (met James Last) (Yerushala im shel Zahav)
     b Dona, Dona (Dos Kelbl)
  4 Quelques notes pour Anna (met Richard Clayderman)
  5 Amour pour amour (met Richard Clayderman)
  6 a Ne me quitte pas
     b Bruxelles
     c Rosa
  7 Concerto pour une voix
  8 Moonshine on the Castle (Kohjoh No Tsuki)
  9 Blue Waltz (Mizuiro No Waltz)
10 Coppelia, Mazurka and Waltz
11 Roses from the South
12 Le Lac Majeur
13 Une Fille aux Yeux Clairs/ La Maladie d’Amour
14 Zwanenmeer
15 Medley:
     a Fire Dance uit El Amor Brujo
     b Ecstasy

 

Albums

In december 2014 gaf Berdien een serie sfeervolle kerstconcerten in de prachtigste kerken van Nederla ... »
In 1997, ter viering van vijftien jaar artiestenjubileum, bracht Berdien een 'grootste successen' album uit. Het album is een afspiege.. »
In het najaar van 1996 tekende Berdien een contract met de Amerikaanse televisie. Via PBS (Public Broadcasting System) zonden 340 stations coa... »
Deel II van het Amerikaanse dubbelalbum. »
Stuk voor stuk juweeltjes uit Berdien’s samenwerking met Tom Parker, Dick Bakker, Harry van Hoof, Jaap van Zweden, Richard Clayderman, Alan Pa.. »
In het najaar van 1996 verscheen haar album ‘It’s a Small World’, met de mooiste Disney-melodieën.. »
In september 1995 verscheen een speciale jubileum CD met daarop een collectie van mooiste melodieën. Meer dan 12½ jaar, 25 gouden en platina pla.. »
De CD ‘The Brandenburgs’, voorjaar 1995, markeerde een hernieuwde samenwerking met Jaap van Zweden en Tom Parker. Een schitterende CD.. »
Berdien Stenberg’s CD ‘Melodies d‘Amour’, heeft het Franse chanson als thema. Schitterende, klassiek melodieën als Jacques Brel’s ‘Ne me quitte pas’,.. »
Berdien Stenberg vertoeft veel in Japan en zij maakte op deze reizen kennis met de typische klanken van de Japanse samenleving. Zij zegt hierover: “De Japa.. »
In 1990, het Mozart-jaar, maakte zij de CD ‘De Toverfluit’. Deze CD, die onder leiding van Andrew Powell werd geproduceerd en werd opgenom.. »
‘Amour pour Amour’, met Richard Clayderman, gaf Berdien de mogelijkheid zich te presenteren in Frankrijk en met succes! Zowel met Richar.. »
Dat Berdien Stenberg in Europa een absolute topper werd, bewees zij in 1988 en 1989, toen zij werkte met achtereenvolgens orkestleider James La.. »
In 1987 maakte Berdien met Tom Parker de CD ‘Pirouette’. Een prachtig werk met schitterende dansmuziek uit de 19de eeuw. Berdien hiero.. »
Haar CD ‘Christmas’ (1986), die in minder dan 3 weken ‘goud’ werd, was het begin van een samenwerking met Tom Parker, die wereld.. »
Voor het album ‘All Seasons’ (1985) liet Berdien zich inspireren door de jaargetijden. Het album bevat prachtige opnames van Vivaldi, Chopin en Hay.. »
Het album ‘Ode aan Amadeus’ (1985) maakt Berdien Stenberg samen met Jaap van Zweden. Dit album werd een absoluut verkooprecord en werd .. »
Het schitterende en speelse album ‘Berdinerie’, voortreffelijk georkestreerd door Harry van Hoof, verscheen in 1984. ‘Berdinerie’ bleek een wa.. »
Berdien Stenberg, die op haar eigen karakteristieke wijze minstens zes platenmaatschappijen in 1983 tot een contract afdwong, koos voor Phonogram .. »
Met ‘Rondo Russo’ brak Berdien Stenberg als een komeet door als solo artieste. Haar eerste album was echter een opname die Berdien samen met.. »